Burete Lufa Natural Exfoliant pentru Baie

12,00 lei

Utilizate din cele mai vechi timpuri produsele de îngrijire din lufa sunt îndrăgite deoarece curăță în profunzime, exfoliază, detoxifică, diminuează țesutul adipos și regenerează țesutul cutanat.

Descriere

Curățare | Exfoliere | Masaj Anticelulitic | Regenerare Celulară

Utilizate din cele mai vechi timpuri produsele de îngrijire din lufa sunt îndrăgite deoarece curăță în profunzime, exfoliază, detoxifică, diminuează țesutul adipos și regenerează țesutul cutanat.

Lufa este o plantă înrudită cu castravetele. Când se finalizeazată recoltarea este lăsată la soare să se usuce până când rămâne numai partea dură a plantei, fiind cel mai bun burete pentru exfoliere pe care natura ni-l oferă.

Curăță în profunzime, deblochează porii și elimină impuritățile pentru o piele mai proaspătă și mai curată și crește eficiența cremelor aplicate după exfoliere, oferind o piele mai fină și mai hidratată.

Stimulează circulația sângelui și reînnoiește celule.

Este ideal și pentru masaj, revigorează mușchii obosiți și îmbunătățește starea de bine.

Udați pielea, apoi lufa si apoi inmuiati cu gel de duș. Cu cat lufa este mai umedă, cu atât va fi mai moale. Masați cu mișcări circulare, apoi clătiți. Textura pielii va rămâne rafinată, și moale.

Fiind confecționat din materiale vegetale, acest burete nu se încarcă cu bacterii, având o durată de viață de câteva luni. Ideal de folosit în completarea produselor cosmetice pentru corp.

Este un accesoriu natural potrivit pentru baia dumneavoastră!

100% natural | 100% biodegradabil

Informații suplimentare

Recomandări

Udați pielea, apoi lufa si apoi inmuiati cu gel de duș. Cu cât lufa este mai umedă, cu atât va fi mai moale. Masați cu mișcări circulare, apoi clătiți. Textura pielii va rămâne rafinată și moale.

Proprietăți

Antibacterian, Antifungic, Anticelulitic, Ușor de utilizat, Bun exfoliant, Activează circulația

Ingrediente

100% natural, biodegradabil

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burete Lufa Natural Exfoliant pentru Baie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…