Săpun cu Lavandă – 80g

15,00 lei

Conține doar uleiuri de măsline și cocos saponificate, ulei esențial de lavandă. Intens hidratant, blând cu pielea, poate fi folosit inclusiv pe pielea delicată a bebelușilor. Parfumul suav dat de uleiul esențial de lavandă face dintr-un simplu duș o experiență relaxantă. Uleiul esențial de lavandă provine din distilarea culturilor proprii, crescute blând doar cu soare și apa ploilor din Banat.

Descriere

Săpun cu Lavandă – 80g

 

Conține doar uleiuri de măsline și cocos saponificate, ulei esențial de lavandă. Intens hidratant, blând cu pielea, poate fi folosit inclusiv pe pielea delicată a bebelușilor. Parfumul suav dat de uleiul esențial de lavandă face dintr-un simplu duș o experiență relaxantă. Uleiul esențial de lavandă provine din distilarea culturilor proprii, crescute blând doar cu soare și apa ploilor din Banat. Proprietățile uleiului de lavandă, antiinflamator, bactericid, cicatrizant, anti iritant, calmant și dezinfectant, fac acest săpunul unul versatil, ce poate fi folosit pentru piele sensibilă, uscată sau crăpată dar și pentru ritualul zilnic de îngrijire.

Uleiul de măsline, hrănitor și bogat în nutrienți, lasă pielea catifelata și moale după fiecare spălare pe când untul de cocos aduce un plus de spumă fină.

Se poate folosi atât pentru mâini cât și pentru întreg corpul. Săpunul cu lavandă se poate folosi și pentru curățarea tenului. Deoarece poate usca tenul, se recomandă folosirea lui o data pe zi, sau chiar o dată la două zile.

Ingrediente: ulei de măsline și cocos saponificate, apă, ulei esențial de lavandă.

Săpunurile noastre sunt produse prin metoda la rece care păstrează proprietățile ingredientelor active și a uleiului esențial. Acestea au nevoie de cel puțin cinci săptămâni pentru maturare (întărire) înainte de a fi folosite.

Substanțele conținute de acest săpun sunt sigure și  testate dermatologic. Totuși, recomandăm testarea înainte de folosire pentru a evita eventuale alergii la unul din ingredientele produsului. Spălați o porțiune mică a brațului și urmăriți reacțiile timp de 24 ore. Dacă observați reacții alergice (roșeață,  mâncărimi, erupții), vă rugăm să ne contactați.

Produs vegan. Nu conține ulei de palmier.

Informații suplimentare

Cantitate

80 gr

Ingrediente

ulei de măsline și cocos saponificate, apă, ulei esențial de lavandă

Recomandări

Se poate folosi atât pentru mâini cât și pentru întreg corpul. Săpunul cu lavandă se poate folosi și pentru curățarea tenului. Deoarece poate usca tenul, se recomandă folosirea lui o data pe zi, sau chiar o dată la două zile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun cu Lavandă – 80g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…