Reduceri!

Săpun Exfoliant Cu Cafea și Scorțișoară

10,00 lei

Săpun exfoliant cu cafea și scorțișoară. Conține doar uleiuri de măsline și cocos saponificate și ulei esențial de scorțișoară. Este intens hidratant, blând cu pielea, poate fi folosit inclusiv pe pielea sensibilă sau uscata.

Descriere

Săpunul natural exfoliant cu scorțișoară conține doar uleiuri de măsline și cocos saponificate și ulei esențial de scorțișoară.  Este intens hidratant, blând cu pielea, poate fi folosit inclusiv pe pielea sensibilă sau uscata.

Uleiul de măsline, hrănitor și bogat în nutrienți, lasă pielea catifelată și moale după fiecare spălare pe când untul de cocos aduce un plus de spumă.

Se poate folosi atât pentru mâini cât și pentru întreg corpul. Exfoliază ușor pielea datorită pudrei infuzate de cafea, care are efect antioxidant. Se poate folosi pentru zonele afectate de celulită.

Ingrediente: ulei de măsline și cocos saponificate, apă, ulei esențial de scorțișoară, pudră infuzată de cafea.

Săpunurile Aromaterre sunt produse prin metoda la rece care păstrează proprietățile ingredientelor active și a uleiului esențial. Acestea au nevoie de cel puțin cinci săptămâni pentru maturare (întărire) înainte de a fi folosite.

Substanțele conținute de acest săpun sunt sigure și testate dermatologic. Totuși, recomandăm testarea înainte de folosire pentru a evita eventuale alergii la unul din ingredientele produsului. Se aplică puțin săpun pe pielea brațului, se spală și se clătește, apoi se urmărește reacția timp de 24 ore. Dacă observați reacții alergice (roșeață, mâncărimi, erupții), vă rugăm să ne contactați.

Atenție! A nu se înghiţi. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiţi din abundenţă cu apă curată .

Produs vegan. Nu conține ulei de palmier.

Informații suplimentare

Cantitate

80 gr

Ingrediente

ulei de măsline și cocos saponificate, apă, ulei esențial de scorțișoară, pudră infuzată de cafea.

Recomandări

Se poate folosi atât pentru mâini cât și pentru întreg corpul. Exfoliază ușor pielea datorită pudrei infuzate de cafea, care are efect antioxidant. Se poate folosi pentru zonele afectate de celulită.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun Exfoliant Cu Cafea și Scorțișoară”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…