3 Idei de Cadou de Crăciun – angajați, partener sau familie 🎁

idei-de-cadou-de-craciun

Anul acesta oferă un altfel de cadou! A venit momentul să oferi angajaților tăi și altceva înafară de aceleași coșuri cadou cu produse alimentare/alcoolice. Ai rămas în pană de idei de cadou de Crăciun, dar vrei să îți surprinzi partenerului/partenera cu un cadou unic sau să oferi cu drag un cadou natural membriilor familiei tale în Ajunul Crăciunului?

Credem că vrei ceva nou. Te afli la timpul și locul potrivit și suntem dispuși să te ajutăm!

Plecăm de la premiza că putem reaprinde magia sărbătorilor doar alături de cei dragi! Putem crea amintiri frumoase doar când ne arătăm grija și iubirea față de cei de lângă noi.

Noi suntem Aromaterre, un producător local de produse pentru îngrijirea corpului ce folosește doar ingrediente naturale. Crăciunul acesta, vrem să aducem bucurie celor dragi ție. Și pentru că doar împreună putem crea amintiri plăcute, am creat 3 variante de Cadou de Crăciun, împreuna cu alți doi parteneri iubitori de natură:

  • un artizan care reciclează lemnul, dându-i o nouă viață (ReWood.it)
  • un antreprenor social, ce transformă uleiul alimentar uzat în lumânări parfumate, prin intermediul persoanelor cu dizabilități angajate (OilRight).

Prin acest parteneriat dorim să tragem un semnal de alarmă privind poluarea mediului înconjurător. Astfel, suntem în proces de adaptare la noi ambalaje, din sticlă și materiale reciclabile sau biodegradabile, ce sunt prietenoase cu natura. Pentru a crea produsele Aromaterre, folosim doar ceea ce natura ne oferă. De ce să nu îi oferim și noi mai multă atenție?

Așează sub bradul de Crăciun cele 3 idei de cadou de Crăciun.

Sunt produse din ingrediente non-toxice, netestate pe animale, cu ambalaje din materiale 100% naturale și biodegradabile, create cu grijă față de noi, de ceilalți și de mediu.

1. Pachet Cadou de Crăciun 3 produse naturale

Unt de corp natural și intens hidratant / Decorațiune din lemn reciclat / Lumânare parfumată din ulei uzat

2. Pachet Cadou de Crăciun 5 produse naturale

Unt de corp natural și intens hidratant / Exfoliant natural pentru corp / Decorațiune din lemn reciclat / Suport pentru pahar / Lumânare parfumată din ulei uzat

3. Pachet Cadou de Crăciun 6 produse naturale

Unt de corp natural și intens hidratant / Exfoliant natural pentru corp / Decorațiune din lemn reciclat / Suport pentru pahar / Semn de carte din lemn reciclat / Kit pentru a crea acasă 3 lumânări parfumate din ulei uzat

Fie că alegi să oferi prima, a doua sau treia variantă de cadou de Crăciun, pentru toate este disponibilă personalizarea mesajului pirogravat. Vei putea scrie o urare frumoasă pentru cei dragi sau de ce nu, inscripționarea cu logo-ul companiei tale! În cazul în care nu știi ce să scrii, te ajutăm cu 3 indicii:

💕

Mulțumește-i partenerului/partenerei pentru momentele frumoase petrecute împreună!

Mulțumește-i familiei tale pentru grija purtată necondiționat

📈

Mulțumește-le angajaților tăi pentru succesul companiei tale de anul acesta!

Pentru a stabili cum dorești să personalizezi decorațiunile din lemn, după ce adaugi în coș pachetul Cadou de Crăciun și plasezi comanda, intră în secțiunea „Contact” din partea de jos a paginii și scrie-ne cum vrei să arate ornamentul dorit. Poți alege forma ornamentelor din cele de mai jos sau vino cu o idee originală!

Astfel, oferind un Cadou de Crăciun personalizat de tine nu doar că va aduce doar zâmbete largi, ci va avea și un impact pozitiv asupra mediul înconjurător!

Ne place să dezvoltăm produsele noastre cu gândul la viitor și ne concentrăm pe proprietățile dovedite ale ingredientelor naturale.

Rămânem constant fideli principiilor noastre atunci când muncim:

1. 💚 Utilizăm doar ingrediene vegane. Fără ingrediente dubioase. 

2. 🐶 Iubim toate animalele, de aceea folosim doar ingrediente netestate pe animale.

3. 🌲 Considerăm că natura are deja grijă de noi, însă vrem să îi întindem o mână de ajutor. Utilizăm doar recipiente 100% reciclabile/biodegradabile.

Este o plăcere să ne facem prieteni! 😀

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook și reaprinde magia sărbătorilor împreună cu echipa Aromaterre!