Săpun pentru ten cu cărbune activ

19,00 lei

Un săpun blând cu pielea, potrivit tenului mixt sau gras.

Descriere

Un săpun blând cu pielea, potrivit tenului mixt sau gras. Este un săpun potrivit și pentru tenul acneic, poate fi folosit inclusiv de adolescenți. Culoarea neagră, intensă, este dată de carbunele activ. Carbunele activ curăță în profunzime tenul și îl detoxifiază, îndepărtează excesul de sebum și ajută la închiderea porilor. De asemenea, folosit regulat, ajută la eliminarea punctelor negre.

Se recomandă folosirea săpunului pentru curățare, atât dimineața cât și seara pentru un efect de durată. Dacă observați că usucă prea mult tenul, se recomandă folosirea lui doar seara, după demachiere.

Folosit împreună cu tonicul pentru ten gras/mixt, garantează un ten curat și proaspăt pe toată durata zilei.

Ingrediente:  uleiuri de măsline, cocos și ricin saponificate, carbune activ, ulei esențial de lavandă și arbore de ceai.

Substanțele conținute de acest săpun sunt sigure și  testate dermatologic. Totuși, recomandăm testarea înainte de folosire pentru a evita eventuale alergii la unul din ingredientele produsului. Spălați o porțiune mică a brațului și urmăriți reacțiile timp de 24 ore. Dacă observați reacții alergice, vă rugăm să ne contactați.

Produs vegan

Informații suplimentare

Cantitate

80 gr

Ingrediente

uleiuri de măsline, cocos și ricin saponificate, carbune activ, ulei esențial de lavandă și arbore de ceai

Recomandări

Se recomandă folosirea săpunului pentru curățare, atât dimineața cât și seara pentru un efect de durată. Folosit împreună cu tonicul pentru ten gras/mixt, garantează un ten curat și proaspăt pe toată durata zilei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun pentru ten cu cărbune activ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…