Pachet Grijă pentru Părul tău

89,00 lei

Cine nu își dorește să aibă un păr frumos și sănătos? Încearcă pachetul nostru, Grijă pentru părul tău!

Este 100% natural şi dedicat special celor ce caută o modalitate simplă şi naturală de a avea un păr sănătos şi frumos.

Golește

Descriere

Cine nu își dorește să aibă un păr frumos și sănătos? Încearcă pachetul nostru, Grijă pentru părul tău!

Este 100% natural şi dedicat special celor ce caută o modalitate simplă şi naturală de a avea un păr sănătos şi frumos.

Pachetul conține:

    • șampon solid cu urzică și rozmarin (70 gr)
    • ser tratament cu apă florală de salvie și uleiuri esențiale (100 ml)
    • ulei esențial de oregano (5 ml)
    • săpun natural cu lavandă (80 gr)

Șamponul solid cu extract de urzică și ulei esențial de salvie și rozmarin este recomandat tuturor tipurilor de păr, în special părului tern, gras, fără volum. Pudra de urzică are efect tonic asupra părului și scalpului și îl fortifică. Ajută la refacerea firelor de păr, întărește rădăcina, stopează căderea părului, îi redă strălucirea naturală. Se folosește ca un șampon obișnuit pe părul umed, se masează bine scalpul și se clătește din abundență cu apă.

Serul tratament pentru păr cu apă florală de salvie și o combinație de uleiuri esențiale este perfect pentru un păr sănătos și curat. Ajută la vindecarea dermatitei seboreice, la îndepărtarea mătreții, revigorează părul și îi redă strălucirea, stopează căderea părului. Studiile au arătat că salvia, rozmarinul, cimbrul, oregano, folosite săptămânal au efecte inclusiv asupra calviției. Salvia este una din plantele recunoscute pentru efectele benefice asupra îndepărtării mătreții, fără a crea dependență. Nu este recomandat femeilor însărcinate și copiilor sub 3 ani datorita conținutului de ulei esențial de salvie.

Uleiul esențial de oregano datorită conținutului mare de fenoli este un puternic antioxidant și are o acțiune antibacteriană puternică. Se folosește întotdeauna diluat într-un ulei vegetal, se recomandă diluția de maxim 1%.

Săpunul natural cu lavandă se poate folosi atât pentru mâini cât și pentru întreg corpul, chiar și pentru curățarea tenului. Deoarece poate usca tenul, se recomandă folosirea lui o data pe zi, sau chiar o dată la două zile.

Totul este ambalat într-o cutie cadou sau într-un săculeț natural, reciclabil și 100 % biodegradabil. Ideal pentru a fi oferit cadou unei persoane dragi.

Produs vegan.

Informații suplimentare

Conținut Pachet

4 produse: șampon solid cu urzică și rozmarin (70 gr), ser tratament cu apă florală de salvie și uleiuri esențiale (100 ml), ulei esențial de oregano (5 ml), săpun natural cu lavandă (80 gr)

Mod de ambalare

cutie cadou, săculeț natural, reciclabil și 100 % biodegradabil

Recomandări

recomandat tuturor tipurilor de păr. Serul tratament Nu este recomandat femeilor însărcinate și copiilor sub 3 ani datorita conținutului de ulei esențial de salvie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Grijă pentru Părul tău”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *